on Arsenal vielä parempi, hänen vastaava

Uusi Premier League kausi ei ole täysin yksi ottelu viikon vanha, koska olemme silti saanut maanantaina kilpailu mennä. Mutta kysymys jo asettaa itsensä jälkeen Arsenalin nurinkurinen come-from-eteenpäin 4-3 tappion Liverpool kotonaan sunnuntaina. Se on kysymys, joka kysytään ympäri vuoden, koska Wenger, seuran johtaja kaksi vuosikymmentä, on kausi on sopimus, joka saattaa hyvinkin olla hänen viimeinen.

Kiperä siitä seuran olisi parempi tai huonompi pois jonkun muun vastaavan näytti toisenlaiselta 63. minuutti, kun Arsenal laski 4-1, kuin se on tehnyt 75., jolloin marginaali oli takaisin alas tavoite. Mutta se jatkuu kuitenkin.

Toki, se oli vain yksi peli - tässä meidän on laita tavanomaisen karsinnoista noin otoskokoja ja empiirisiä todisteita ja kaikki, - ja se oli outo yksitellen, että koska Arsenal oli parempi joukkue ensimmäisellä puoliskolla ennen täysin romahtaa ensimmäisellä 20 minuuttia jälkipuoliskolla. Mutta vara totuus on, että Arsenal ei ole ollut aivan mitä sen pitäisi olla vuosia. Ehkä jopa vuosikymmenen.