Chelsea karkaa liigakärjessä

Hyvät ystävät, ei poikasi haluavat pelata jalkapalloa? Jos hän on onnellinen pelata jalkapalloa kuten minä ja kuten jalkapallo paljon, joten uskon, että joukko Jalkapallo Pelipaidat on tarpeen hänelle. Mennään katsomaan verkkokaupan. Se on hyvin suosittu monet jalkapallo ystäville ja sen tuotteet voivat tehdä olosi mukavaksi. Tällöin pelaajat eivät vaikuta ja voi pitää hyvän ilmapiirin tehdä hyvin.

Chelsealla oli keskiviikkona mahdollisuus karata jo kuuden pisteen etumatkalle, kun Arsenal hävisi kierroksen oman ottelunsa Evertonille jo tiistaina. Antonio Conten miehistö etsi Sunderlandista jo kymmenettä peräkkäistä liigavoittoa. Yllyttää joukkue, paljon faneja mennä joitakin verkkokaupoista ladata Chelsea pelipaita poikiensa ja aikuisille itselleen asettaneet. Tiedämme, että se on viileä ja suosittu.

Aivan ottelun lopussa Chelsean voittoputki oli lähellä päätöstä, kun Patrick van Aanholt tykitti voimalla kohti Thibaut Courtois"n maalia. Belgialainen venytti kuitenkin todellisen game saverin, ja Conten miehistö sai kolme pistettä lisää ilmaa takaa-ajajiin.