22-vuotias ruotsalainen siirtymässä Manchester Unitediin

Portugalilaisseura Benficassa loistanut keskuspuolustaja on brittilehtien tietojen mukaan siirtymässä Manchester Unitediin tammikuun siirtoikkunassa. Benfican seurajohtaja Luis Filipe Vieira on raporttien mukaan lentänyt Englantiin, jossa hän olisi päässyt sopuun Lindelöfin siirrosta Unitedin riveihin. Monet ihmiset tukevat heitä ja ostaisi Jalkapallo Pelipaidat.

The Guardianin tuoreen artikkelin mukaan Lindelöfin sopimuksen ulosostohinta on 45 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja Ed Woodward on lehden mukaan ollut kuitenkin luottavainen, ettei seuran tarvitse pulittaa koko summaa lusitaaneille. Benfica ei kuitenkaan lähtökohtaisesti olisi innokas myymään puolustajaa alle 40 miljoonalla eurolla. On ratkaisevan tärkeää jokaisen joukkueen nauttia jalkapallosta on SL Benfica pelipaita, koska se tosiasia, että se osoittaa ja symboloivat tiimi sekä maan joukkueen nauttia varten.

Guardianin mukaan United-manageri José Mourinho tarvitsee vahvistusta keskuspuolustukseen, sillä Eric Bailly edustaa Norsunluurannikkoa Afrikan mestaruuskisoissa vuodenvaihteen jälkeen, ja hänen lisäkseen myös muut topparit ovat kärsineet loukkaantumisista.