ManU-tähti teki häikäisevän kantapäävolleymaalin

Hyvät ystävät, jos olet jalkapallofani, ja mielestäni sinun pitäisi olla Jalkapallo Pelipaidat lasten kun pelaat tai katsella pelejä, eikö? Ja jotka joukkueet pidät eniten? Pidätkö Chelsea?

Samalla sinipaidat lähestyvät jo Arsenalin nimissä olevaa Valioliigan ennätystä. Tykkimiehet napsi peräti 14 peräkkäistä liigavoittoa kalenterivuonna 2002, mutta silloin putki jakautui kahden eri futiskauden ajalle. Voimme nähdä, että monet fanit kuluvat Chelsea pelipaita katsomaan peliä.

Bournemouth-ottelu oli pitkälti joulurutiinia Antonio Conten suojateille. Avausjaksolla Pedro nosti Cesc Fàbregasin ja Eden Hazardin alustuksen rankkarialueen rajalta takayläkulmaan ja toisella jaksolla ensin Hazard tuplasi pilkulta johdon ennen kuin Pedro viimeisteli erotuomarin antamalla lisäajalla loppunumerot. Tapaninpäivän kierroksen komein maali nähtiin Old Traffordilla Manchester Unitedin voittaessa Sunderlandin 3-1. Loukkaantumisesta parantunut Henrikh Mkhitaryan viimeisteli isäntien viimeisen Zlatan Ibrahimovicin keskityksestä käsittämättömällä kantapäävolleyllä takayläkulmaan.