Manchester City nousi jo toiseksi

Sergio Agüero teki ratkaisumaalin, kun Manchester City kaatoi Bournemouthin. Osuma oli tärkeä paitsi joukkueelle myös argentiinalaiselle itselleen. Agüeron kausi lähti sivuraiteelle, kun hän rappasi joulukuun alussa rumasti Chelsean David Luizia. Maalitykki sai tempustaan neljän ottelun pelikiellon. Manchester City on kuuluisa jalkapalloseura, Jalkapallo Pelipaidat lasten ovat suosittuja ihmisten keskuudessa.

Agüero ei ollut pääroolissa vielä avausjaksolla. Sen sijaan Cityn maalihanat avasi 29. minuutilla Raheem Sterling, joka jatkoi Leroy Sanen keskityksen takatolpalta maaliin. Agüero oli vihdoin tehnyt maalin. Hyökkääjän naamalta näki, mitä se hänelle merkitsi. Siirtohuhuissa Chelseaan ja Real Madridiin yhdistetty maalitykki oli onnensa kukkuloilla. Mikä joukkue pidät eniten? Ne ovat kaikki tehokkaita, jos haluat tukea niitä, voit laittaa Manchester City pelipaita kannustamaan heitä, jotka edustavat oman maan ja se on kunnia, jos ne voittaa pelin.

Bournemouthin pelaajien reaktioista näki puolestaan, että ottelu oli käytännössä ohi. Kotijoukkueesta ei ollut enää haastamaan Cityä, joka piti loppuhetket varmasti palloa. Voitto nosti Cityn Valioliigassa toiseksi. Matkaa kärkipaikkaa pitävään Chelseaan on kahdeksan pistettä.