Ross Barklen omistuksesta

Ross Barkley on Everton No. 8 Jalkapallo Pelipaidat omistaja. Dawn rikkoo vuoden 2017 kesänsiirtoikkunan toiseksi viimeisenä päivänä, ja mukana tulee uutinen siitä, että Everton on hylännyt Chelsean 25 miljoonan punnan tarjous Ross Barkleylle. The Times väittää, että Everton ovat edelleen kiinni jotain lähempänä £ 40m.

Oletko koskaan ostanut pelipaita? Chelsean kohteena olevat muut sopimukset saattavat kuitenkin olla vaikeampia turvata. Keskustelut ovat käynnissä Leicester Cityn yli Danny Drinkwaterin kanssa, joka luovutti siirtopyynnön maanantaina toivoen tasoittavan lähtöään, mutta maksaa edelleen £ 35m - selvästi Chelsean alkuarvon yläpuolella - ja Evertonin yli Ross Barkleyn. Pidätkö Evertonin Jalkapallo Pelipaidat? Jälkimmäinen on tehnyt viimeisen 12 kuukauden sopimuksen, mutta Everton on hylännyt 25 miljoonan punnan tarjouksen, jossa keskusteluja on jatkettu kompromissin etsimiseksi. 23-vuotiaan alkupyyntöhinta oli 50 miljoonaa puntaa. Minkälaista pelipaita pidät?

Ostatko Jalkapallo Pelipaidat Ross Barkleylle? Barkley on toipumassa leikkauksesta hamstring-vammoihin, jotka estävät hänet ulos marraskuuhun asti ja merkitsee, että hän ei todennäköisesti ole sopiva vastapäivään. Hän on sopimuksensa viimeisenä vuonna hylännyt laajentamisen poikashuoltoklubistaan.